Aanrijding op kruising Burgemeester Keijzerweg

16 november 2004

PAPENDRECHT- Op dinsdagavond, 16 november 2004, omstreeks 21.35 uur, vond op de kruising Burgemeester Keijzerweg met de Pieter Zeemanlaan een aanrijding plaats tussen een fiets en een bromfiets. De fietser, een 58 jarige vrouw uit Papendrecht, reed over het fietspad van de Burgemeester Keijzerweg komende vanuit de richting Westkil. Zij wilde linksaf de Pieter Zeemanlaan inslaan en verleende geen voorrang aan een bromfiets, bestuurd door een 35 jarige man uit Papendrecht die haar tegemoet kwam. De vrouw liep hoofdletsel op en de man schouderletsel. Beiden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.