Kessy beste ISC pup 2004

15 november 2004

PAPENDRECHT - Papendrecht telt er sinds afgelopen weekend weer een nationale kampioene bij.
Tijdens de jaarlijkse Jongehondendag in Ulvenhout van de Ierse Setter Club Nederland werd Kessy door een internationaal gezelschap van keurmeesters uitgekozen tot beste Ierse Setter teef in de oudste puppy-klasse tot 9 maanden.
Later op de dag won zij ook nog de finale en werd uitgeroepen tot "Beste ISC pup 2004"
Dit alles leverde Kessy twee mooie bekers en een enorme zak hondenbrokken op.

Uiteraard is de familie Van der Perk bijzonder trots op hun hond, temeer daar ze dit totaal niet hadden verwacht, want eigenlijk gingen ze alleen maar naar de jongehondendag om daar eens soortgenoten en broertjes en zusjes van Kessy te ontmoeten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.