DES heren verliezen tegen Swift

15 november 2004

PAPENDRECHT - In een harde wedstrijd gingen de heren van DES72 zaterdagavond ten onder tegen Swift uit Arnhem. DES72 moest in sporthal Elderveld spelen zonder de zieke Remco Peters.

De eerste periode van de eerste helft kon DES het tempo redelijk volgen, maar bij een stand van 13-11 benutte DES in tegenstelling tot de Arnhemmers niet de kansen die ze kregen en daardoor kon Swift afstand nemen en gaan rusten bij een 16-11 voorsprong. De tweede helft kwamen de Papendrechters maar moeizaam op gang want ze zagen de eerste vijf minuten geen kans om het net van Swift te vinden, Swift had hier heel wat minder moeite mee en liep uit tot een comfortabele 20-11 voorsprong.

De daarop volgende 10 minuten was Swift ook heel wat productiever en vergrootte de voorsprong tot 27-15. De mannen van coach Miki Zornic kwamen eindelijk beter in de wedstrijd en begonnen een inhaalrace en met nog vier minuten te spelen waren ze de Arnhemmers genaderd tot 3 punten bij een 28-25 stand. Swift liet het niet verder komen en speelde de wedstrijd uit naar een 31-27 eindstand. Volgende week ontvangt DES72 Wienk-Gazellen thuis en dit beloofd een leuke pot handbal te worden.

Doelpunten DES72: Joost van Est 10x, Oskar Broz 5x, Jeffrey Zevenbergen 5x, Arjan Koster 2x, Tim Hoogendoorn 2x en Michael Oosterbaan, Erik Klaare en Alvin van der Kuil alle 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.