Steenhuisen nekt TTV Papendrecht

13 november 2004

PAPENDRECHT - De seniorenselectie van de TTV Papendrecht heeft vrijdagavond In Rotterdam met 6-4 verloren van 21-Up 2. De thuis nog ongeslagen selectie kampt in uitwedstrijden kenbaar met een complex, waarvoor met name Richard Steenhuisen gevoelig lijkt.

Richard won thuis 8 van de 9 duels, in uitwedstrijden blijft hij in zijn persoonlijke duels met lege handen. Zijn vaste dubbel met Eddie van Weelde is, op één uitzondering na, wel doeltreffend. Eddie won vrijdagavond behalve het dubbel ook 2 persoonlijke duels en speelt met zijn 50% score een goed seizoen in de hoofklasse. Net als Winnie van Rooy (1x) was het in deze return echter net even minder dan in het eerste treffen tegen 21-up 2. Beide teams delen thans de 2e plaats met vier punten achter koploper FVT 3.

Papendrecht 2 kreeg vrijdagavond in Leidschendam opnieuw een gevoelige nederlaag te verwerken. Alleen Joop Joosten wist een schamel puntje te veroveren, zijn teammaten Guido Houwing en Moos Markesteijn verloren alle partijen, Moos zelfs zonder enige gamewinst. Ook het dubbel van Joop en Guido ging naar de gastheren van VVV 2. De Papendrechtse reserves zijn gezakt naar de degradatiezone in de promotieklasse.

Een opmerkelijk succes boekte Papendrecht 3 dat vrijdagavond thuis in de Kooy de koploper in hun 1e klasse ontving. Werd eerder in Den Haag nog een moeizaam gelijkspel behaald, nu speelden Jeffrey de Bosscher (hattrick), Bas van Oers en Adino Bosch (beiden 2x) alsof zij de koppositie bezaten. Spannend waren alle partijen, zo ook het dubbel waarin Bas en Jeffrey een 0-2 achterstand keerden in een 3-2 zege met het minimale verschil van 11-9 in de 5e game. Met deze krachttoer zakt tegenstander Pingwins naar de derde plaats en ontstijgt team 3 de degradatiezone.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.