Nieuwe voorzitter VV Papendrecht

12 november 2004

Op de algemene ledenvergadering welke vrijdag 12 november 2004 werd gehouden is Bram Blom gekozen als nieuwe voorzitter van de v.v. Papendrecht. Hij volgt daarmee Ad Matena op, die 10 jaar voorzitter was van de voetbalvereniging. Uit hande van de heer Veldhuis, voorzitter district Zuid 1 van de K.N.V.B., ontving Ad Matena de K.N.V.B. waarderingsspeld in zilver met de bijbehorende oorkonde. Bovendien werd Ad benoemd tot erevoorzitter van de v.v. Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.