Johan Derksen te gast bij VV Papendrecht

12 november 2004

PAPENDRECHT - De hoofdredacteur van Voetbal International, Johan Derksen, was op donderdagavond 11 november te gast bij de Businessclub van Voetbalvereniging Papendrecht.

Onder grote belangstelling van sponsors, bestuursleden en voetballers van de 1e teams hield Derksen een interessante lezing. Hij gaf zijn gepeperde mening en originele visie over de voetballerij en wat daarmee samenhangt. Na de pauze was er gelegenheid om de oud-prof van onder meer Veendam en MVV vragen te stellen.

Hij mocht zo nu en dan wel genadeloos overkomen, maar zijn hart zit wel op de goede plaats. Als ambassadeur van de stichting Combosport zet hij zich in voor gehandicapte sporters en droeg hij zijn hele gage van deze avond af voor dit goede doel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.