Interne competitie gedomineerd door nieuwkomers

12 november 2004

PAPENDRECHT - De interne competitie bij schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam wordt tot nu toe verrassend gedomineerd door 'nieuwkomers'. Zahir Likic, die eind vorig seizoen lid werd, voert de ranglijst aan. Nico Plantfeber, die na een jaar afwezigheid zijn rentree maakte, volgt hem op de voet.


Plantfeber verloor vorige week overigens van oud-clubkampioen Meinte Smink. De uit Bosnië afkomstige Likic profiteerde daarvan door via een snelle zege op Magnus Souverein de koppositie over te nemen. De uitslagen van de interne competitie:
N. Plantfeber - M. Smink 0-1; M. Souverein - Z. Likic 0-1; M. de Wit - J. Vermeulen 0,5-0,5; P. de Jonge - C van Meerkerk 0-1; R. Honing - H. van den Beukel 0,5-0,5; N. Oostrom - K. Timmerman 1-0; C. Brinkman - W. Roodnat 1-0; J. Pattinama - D. Castaing 1-0; C. Schaap - W. Buizert 1-0; P. Lodder - J. Lip 1-0; J. Herwig - A. Speksnijder 0-1; W. Goossens - D. Hoekstra 1-0; H. Hartog - A. Hofstede 0-1; P. de Bruin - M. Soetendal 0-1 .


Het derde team van de schaakclub verloor in de regionale competitie kansloos van het eerste team van IJsselmonde: 1-7.
Vier partijen gingen snel verloren en hoewel op de overige vier borden taai tegenstand werd geboden, wist alleen Ad Stabij te winnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.