klanttevredenheid gemeentewinkel

12 november 2004

PAPENDRECHT - Om na te gaan hoe bezoekers van het gemeentehuis de dienstverlening van de gemeente beoordelen, wordt voor het derde opeenvolgende jaar - tot maandag 6 december - onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid over de gemeentewinkel.

Klanten van de gemeentewinkel wordt gevraagd na bezoek aan één van de balies een enquêteformulier in te vullen - op de computer of op papier. Het invullen van de enquête duurt niet langer dan vijf minuten. Wie de enquête invult, maakt kans op een cadeaubon ter waarde van € 50,00, die onder de respondenten worden verloot. De uitkomsten van het onderzoek worden in december bekendgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.