Valse aangifte

12 november 2004

PAPENDRECHT - Een 20-jarige man uit Papendrecht is op 12 november op het politiebureau aan de Poldermolen aangehouden.

Hij meldde zich daar vrijwillig. Hij wordt ervan verdacht op 5 april 2004 bij de politie in Papendrecht valse aangifte te hebben gedaan van diefstal van zijn mobiele telefoon.

Dit zou op 5 april in een streekbus naar Rotterdam gebeurd zijn. Onderzoek van de Politie Zuid-Holland-Zuid wees uit dat er voldoende twijfels waren om hem aan te houden. De man is na verhoor in vrijheid gesteld en de politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.