Vogelwacht overhandigt alblasserwaardboek aan B&W

10 november 2004
Vogelwacht overhandigt alblasserwaardboek aan B&W

PAPENDRECHT - Het bestuur van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) heeft op woensdag 10 november in het Gemeentehuis een kennismakingsbezoek gebracht aan de burgemeester dhr. C.J.M. de Bruin, wethouder Groen en Milieu dhr. A. Stremler en beleidsmedewerker de heer J.L.W. Goedegebuur.

Door omstandigheden konden de vertegenwoordigers van Papendrecht namelijk niet aanwezig zijn bij de overhandiging van het eerste exemplaar van het natuurboek Natuur in de Alblasserwaard op zaterdag 30-10-2004 in het Streeknatuurcentrum. Het boek is samengesteld door vrijwilligers en fotografen van de NVWA in goede samenwerking met de Stichting Publicaties Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Het bestuur heeft alsnog een exemplaar van het nieuwe natuurboek van de NVWA en de Stichting Publikaties Alblasserwaard en Vijfheerenlanden aan de burgervader, de wethouder en de beleidsmedewerker aangeboden.

Bijzondere dank werd ook gegeven aan de heer J.L.W. Goedegebuur die als ambtenaar van de gemeente op uitstekende wijze heeft meegedacht en geholpen om het boek tot stand te brengen. Het boek is te verkrijgen in de boekhandel voor de scherpe prijs van € 29,75. Inmiddels zijn er ruim 1000 boeken verkocht van de 2000 die zijn gedrukt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.