Controle

10 november 2004

PAPENDRECHT- Tijdens een verkeerscontrole hebben politieagenten 40 bekeuringen uitgeschreven. Ze deden dit voor 16 bestuurders die geen gordel droegen en 24 bestuurders die te snel reden.

Ze hielden de controle op woensdag, 10 november 2004, op de Edelweisslaan, de Burgemeester Keijzerweg, de Willem Dreeslaan en de Noordhoek. In totaal werden 480 bestuurders gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 km/uur. Overtreders werden staande gehouden en kregen direct een bekeuring mee.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.