Inbrekersgereedschap: drie aanhoudingen

08 november 2004

PAPENDRECHT- Tijdens een controle hebben agenten in de nacht van zondag op maandag 8 november drie mannen aangehouden. De mannen reden met hun auto over de Vrijheer van Eslaan. Toen de agenten hen controleerde, troffen zij inbrekersgereedschap aan. Ook werd een scanner gevonden. Vervolgens zijn de mannen van 19, 20 en 22 jaar, allen afkomstig uit Dordrecht aangehouden. De verdachten zijn ingesloten op het politiebureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.