P/A verliest tegen WSV

06 november 2004

PAPENDRECHT - In tegenstelling tot de beide voorgaande jaren hebben de schakers van Papendrecht/Alblasserdam niet kunnen stunten in de regionale bekercompetitie.

Thuis werd verloren van het sterke WSV uit Waddinxveen met 1½ - 2½. Aan bord 1 hield Meinte Smink keurig remise, terwijl Bert Terlouw op bord 2 zijn tegenstander zo in de verdrukking bracht dat deze uiteindelijk geen goede zetten meer over had. Aan bord 3 offerde Kees Brinkman wat erg optimistisch een kwaliteit, die hij nooit meer terug zag.


Hans van den Beukel zette de partij aan het laatste bord te passief op en verloor eveneens. Het tweede team verloor de uitwedstrijd tegen Moerkapelle 2 met 5-3. Alleen de sterk spelende Piet de Jonge en Peter van Wermeskerken kwamen tot winst, terwijl Arie Speksnijder op bord 2 een mooie remise haalde.

Dat deed ook Zahir Likic, maar Wim Roodnat, Koert Timmerman, Magnus Souverein en Gerrit de Jong verloren hun partij. In de onderlinge competitie waren de uitslagen: Nico Plantfeber - Kees van Meerkerk ½-½; Zahir Likic - Peter van Wermeskerken ½-½; Marius de Wit - Jo Pattinama ½-½; Louis Kemper - Rob Honing 0-1; Theo Punt - Arie Speksnijder 0-1; Jack de Ruijter - Wim Roodnat 0-1; Douwe Hoekstra - Cor Schaap ½-½; Cor Vis - Leon de Bruijn 1-0 en Andries Moleman - Piet de Bruin 1-0.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.