DES heren weer op winst

06 november 2004

PAPENDRECHT - Na drie nederlagen op een rij was DES al afgezakt naar de negende plaats, daar kon vandaag iets aan gedaan worden door tegen het lager geplaatste Gemini te winnen.

Het werd vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk dat Gemini vandaag zonder punten uit Papendrecht zou moeten terug keren. Ze scoorden weliswaar de openingstreffer maar zou ook het enige moment zijn waarop zij de leiding hadden. De heren van DES startte heel voortvarend en binnen 10 minuten had DES een comfortabele voorsprong van 6 punten bij een stand van 8-2.

Een gat wat verder de gehele wedstrijd niet door de Zoetermeerders gedicht kon worden. DES nam echter wat gas terug zodat Gemini wat terug kon komen De ruststand werd bereikt met een 17-10 stand. De tweede helft gaf Gemini beter partij maar kon DES geen moment in gevaar brengen. De teams hielden elkaar wat meer in evenwicht en scoorde beide 12 doelpunten. Imre Obbens keepte de tweede helft heel sterk totdat hij het veld met een enkel blessure verlaten. De eindstand werd bepaald op 29-22. Een goede wedstrijd van de heren die volgende week tegen Swift in Arnhem moeten spelen.

Doelpunten DES'72: Remco Peters 6x, Jeffrey Zevenbergen 6x,Joost van Est 5x, Micheal Oosterbaan 3x, Tim Hoogendoorn 3x, Remco Hagen 2x, Erik Klaare 2x,Oskar Broz 1x, Alvin van der Kuil 1x, Joris van Donck 1x,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.