Goed weekend voor zwemmer de Geul

06 november 2004
Goed weekend voor zwemmer de Geul

PAPENDRECHT - De zwemmers van de Geul hebben een goed weekend gehad. Er werden in totaal 24 medailles gehaald, waarvan 11 gouden, en 41 persoonlijke records sneuvelden.

In Dordrecht, bij de jeugdzeskamp werden geen medailles uitgedeeld, maar nagenoeg iedereen slaagde er in zijn of haar tijd te verbeteren. In het eigen zwembad in Papendrecht werd een vierkamp gezwommen. Op bijna alle afstanden werden 1 of meer medailles gehaald.

Goud was er voor Wouter de Win, 50m vlinderslag; Debby van Steenderen, 50m rugslag en 100m vrijeslag; Rachel Muller, 100m wisselslag en 100m rugslag; Jasper de Win, 100m wisselslag; Chantal van der Perk, 200m wisselslag en 50m vlinderslag; YordiOetringer, 200m wisselslag en 50m vlinderslag en voor Jesse de Win op de 100m vrijeslag.

Chadassa Mannee, 50m rugslag en 100m vrijeslag; Jesse de Win, 50m rugslag; Claudia de Win, 200m wisselslag en 50m vlinderslag en Wouter de Win, 100m wisselslag namen een zilveren medaille mee naar huis. Brons was er tenslotte voor Wouter de Win op de 200m vrijeslag, Carmen Baart op de 100m rugslag, Jasper de Win op de 100m rugslag en Hanneke Meesters op de 50m vrijeslag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.