Jeugdselectie TTV Papendrecht vindt haar waterloo in ridderkerk

06 november 2004

PAPENDRECHT - Zaterdag is de jeugdselectie van de TTV Papendrecht op gedecideerde wijze afgestraft door de selectie van HBM/Taveri.

Het gehele najaarsseizoen waren beide teams aan elkaar gewaagd en een eerste treffen thuis bij Papendrecht eindigde dan ook in een onbeslist gelijkspel. In Ridderkerk vond Papendrecht 1 echter haar Waterloo want die ene enkele overwinning van Arvin van Gameren voor de eer was het enige positieve element in een wedstrijd die geheel door HBM/Taveri werd gedicteerd.

Jeffrey de Rooy en Wouter Lagendijk zagen met lede ogen al hun partijen verloren en ook het dubbel van Wouter en Arvin was vergeefse moeite. Met slechts 3 resterende partijen voor de boeg is het inhalen van elf punten achterstand op de huidige koploper een schier onmogelijke zaak geworden.


Het tweede en derde jeugdteam diende opnieuw tegen hoger geklasseerde tegenstanders te strijden en hun nederlagen (9-1 en 7-3) lagen geheel in de lijn der verwachting. Alleen Kevin de Wild kan met 2 zeges nog enigszins tevreden achterom kijken.
Papendrecht 4 dat in Nieuwland de lantaarndrager in hun poule bezocht, haalde zaterdag de grootste overwinning van de najaarscompetitie. Zowel Matthijs Hoek als Laurens Langeveld en Jamie de Waardt speelden een verdiende hattrick.

De hegomonie had nog beter tot uiting gekomen wanneer Jamie en Matthijs via het dubbel de puntjes op de i hadden gezet.

De Papendrechtse seniorenselectie deed vrijdagavond thuis in De Kooy goede zaken met een 8-2 overwinning op het Leidse Docos 2. Eddie van Weelde was voor de tweede achtereenvolgende keer onoverwinnelijk, Richard Steenhuisen en Winnie van Rooy dienden beiden slechts eenmaal te capituleren. Eddie en Richard wonnen het dubbel.

Jammer dat de concurrent voor het kampioenschap in de hoofdklasse, FVT 3, met nog betere cijfers (10-0) hun competitiewedstrijd won, maar het kampioenschap is nog immer haalbaar.
Papendrecht 2 dient zich sinds vrijdagavond ernstig zorgen te maken voor het behoud in de promotieklasse. Thuis werd met 4-6 verloren van STH/TAB 2 uit Rijswijk. Het team van Moos Markesteijn (2x), Joop Joosten en Guido Houwing (beiden 1x) staat thans met slechts 2 punten voorsprong op de -nog veilige- 4e plaats.


Van de overige Papendrechtse seniorenteams is de hoop op een kampioenschap gevestigd op team 8, dat de leiding voert in hun 4e klasse. Vrijdagavond stuurden met name Ron Keereweer en Henk Vermey met hun hattricks en het gewonnen dubbel TTVA 5 met 8-2 terug naar Alblasserdam. Gerda Deumer kon aan de hattricks een puntje toevoegen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.