3 verdachten aangehouden in gestolen auto

06 november 2004

PAPENDRECHT- Tijdens een verkeerscontrole op 6 november op de A15 onttrok een auto zich van een staandehouding. Bij navraag bleek dat de auto als gestolen was opgegeven. Door het VHT werd de auto gevolgd naar de Albert Schweitzerstraat. Daar ter plaatse bleek dat de 3 inzettende waren verdwenen.

Op een gegeven moment kwam van een andere politieagent de boodschap binnen dat de 3 jongens waren gezien op de brug bij de N3. Daar werden ze even later aangehouden. Het zijn 2 jongens van 17 en een jongen van 15 die bekend staat als een minderjarige veelpleger. Allen komen uit Dordrecht. Bij fouillering werden schroevendraaiers, en een zwarte bivakmuts gevonden. De verdachten droegen allemaal handschoenen. De ouders van de jongens zijn ingelicht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.