Aanhouding na brandje op de Veerweg

04 november 2004

PAPENDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Papendrecht is door een getuige aangehouden. Deze zag dat jongens een vuilcontainer in brandstaken.

De container stond op de Elzenzoom in Papendrecht. De getuige fietste achter de jongens aan en reed op de Veerweg er een klem. De andere twee renden weg maar de politie weet wie ze zijn. Het incident gebeurde op donderdagavond 4 november 2004

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.