Storing alarmnummer

02 november 2004

REGIO - Dinsdagmiddag 2 november is politieregio Zuid-Holland-Zuid getroffen door een storing van het alarmnummer 1-1-2. Dit betekende dat 1-1-2 meldingen niet rechtstreeks binnen kwamen op de Gemeenschappelijke Meldcentrale (GMC).

Direct na de ontdekking van de storing is de noodprocedure in gang gezet. Dit houdt in dat omliggende politieregio’s Rotterdam - Rijnmond en Gelderland - Zuid alle 1-1-2 gesprekken van regio Zuid-Holland-Zuid opgevangen hebben en via interne lijnen doorgeleid naar de GMC. Voor zover bekend heeft de storing niet gezorgd voor problemen. De storing begon om 16.30 uur en duurde tot 22.30 uur. Politie Zuid-Holland-Zuid stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de storing.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.