Verlies DES'72 heren

30 oktober 2004

Hoewel de stand anders doet vermoeden hebben de heren van DES een uitstekende pot gehandbald tegen de reserves van Volendam (wat overigens wel wat aanvulling uit het eerste had).

Er werd goed gespeeld en verdedigd. Ook Andre Kraaijeveld was terug in de basis en speelde een goede wedstrijd en wist 3 maal het doel te vinden.


De eerste helft hielden de ploegen elkaar goed in evenwicht en konden de Volendammers de ruststand nog net in hun voordeel beslissen(16-15).


In de tweede helft, waar keeper Frank Kerkhofs had plaatsgemaakt voor Imre Obbens, nam Volendam een voorsprong van 3 a 4 punten. DES kwam in een hectisch slot toch nog naderbij tot 26-27 met nog twee minuten speeltijd. In deze laatste minuten ging het helemaal mis want Oskar Broz kreeg twee minuten tijdstrijd en Andre Kraaijeveld incasseerde zijn derde tijdstraf wat resulteerde in een rode kaart. Dit alles zorgde bij coach Miki Zornic dat zijn Joegoslavische bloed nog sneller ging stromen en zich zo opwond dat ook hij nog een tijdstraf kreeg.

De Papendrechters moesten de slotminuten dus uitspelen met drie veldspelers en de derde nederlaag op rij was een feit. De eindstand werd 29-26 in het voordeel van de Noord-Hollanders. DES won echter wel dik met het aantal tijdstraffen 8 t.o.v. 3 voor Volendam terwijl er in het veld niet veel verschil was in de manier van spelen.

Doelpunten DES'72: ,Joost van Est 11x, Erik Klaare 4x, Remco Peters 3x, Andre Kraaijeveld 3x, Alvin van der Kuil 2x, Arjan Koster, Micheal Oosterbaan en Oskar Broz 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.