Bibliotheek aan huis

26 oktober 2004

PAPENDRECHT - De bibliotheek is er voor iedereen en biedt een ruime keuze aan boeken, tijdschriften en muziek. Ouderen die zelf niet in staat zijn om naar de bibliotheek te komen, bestaat de mogelijkheid bibliotheekmateriaal thuis bezorgd te krijgen.


U kunt aangeven wat voor soort boeken u graag leest en een vrijwillig(st)er van de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) haalt ze op en levert ze bij u thuis af. U kunt in overleg met de vrijwillig(st)er afspraken maken over hoe vaak en hoe veel boeken u wilt lenen. U wordt daarna steeds door dezelfde persoon bezocht.


Bij de bibliotheek kunt u onder meer kiezen uit avonturenromans, detectives, historische - en streekromans, moderne literatuur, hobby - en platenboeken, boeken over de eigen streek, reisverhalen en boeken in andere talen. Maar het is ook mogelijk tijdschriften en muziek te lenen. En voor degene die slechter gaan zien, zijn er boeken met grotere letters en boeken, kranten en tijdschriften in gesproken vorm.


Voor meer informatie over de bibliotheek aan huis kunt u contact opnemen met de openbare bibliotheek Papendrecht telefoon 078-6150017 of met de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht telefoon 078-6154741. In andere gemeenten kunt u voor informatie contact op met de oudereninstelling in uw woonplaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.