Weer verlies heren DES'72

23 oktober 2004

PAPENDRECHT - Na de nederlaag van vorige week waren de heren wel wat verschuldigd aan het publiek. Nieuwkomer in de eerste divisie Venus/Nieuwegein leek een goede tegenstander om dit streven waar te maken. Venus/Nieuwegein moest echter niet onderschat worden wat ook het sterke Groene Ster viel al aan deze debutant ten prooi. Des stond bijna de hele wedstrijd aan de goede kant van de score, bij een voorsprong van 4 punten (11-7) gingen de heren van DES te gemakkelijk spelen en dat moet je tegen Venus/Nieuwegein niet doen. De teams konden met 17-17 aan de thee.
In de tweede helft moest Oskar Broz uitvallen door een "knietje" in zijn dijbeen en daardoor verloor DES aan verdedigend vermogen.
In een spannend slot van de wedstrijd kwam DES in de 27 minuut op 30-30 maar Venus/Nieuwegein scoorde hier direct overheen. De Papendrechters moesten meer risico nemen en in plaats van te scoren kregen ze nog een treffer tegen. Eindstand in deze doelpuntrijke wedstrijd werd 30-32.
DES zakt door dit verlies terug naar de middenmoot en volgende week moeten ze uit tegen Kras-Volendam

Doelpunten DES'72: Jeffrey Zevenbergen 8x,Joost van Est 6x Arjan Koster 4x, Remco Haagen 3x, Erik Klaare 2x ,Remco Peters 2x, Oskar Broz 2 x, Mirko Lisjak 2x en Tim Hoogendoorn 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.