Man aangehouden voor mishandeling bij De Meent

21 oktober 2004

PAPENDRECHT - Een 20-jarige man uit Papendrecht is aangehouden voor mishandeling. Een 16-jarige jongen uit Papendrecht deed bij de politie aangifte hiervan. De verdachte gaf hem een klap in het gezicht waardoor het slachtoffer letsel aan zijn gebit opliep. Volgens de aangever viel zijn telefoon in een tuin. Hierna kwam de 20-jarige, kennelijk een van de bewoners van het pand waar de tuin bij hoorde, achter de 16-jarige aan.

Deze liep met een vriend. Bij De Meent kreeg het slachtoffer een klap waardoor hij viel. Het gebeurde op donderdagavond 21 oktober 2004 en een dag hierna kwam het slachtoffer de verdachte weer tegen. Hij deed op 22 oktober 2004 aangifte en in de avond meldde de 20-jarige verdachte zich bij het politiebureau in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.