Heren DES'72 in 10 minuten ten onder

18 oktober 2004

PAPENDRECHT - Het zat er zaterdagavond niet in voor de heren van DES.


Het gesternte leek niet goed te staan voor de brigade van Miki Zornic, het begon al met een haperende tijdklok. De wedstrijd tegen White Demons werd in 10 minuten verloren. Tot de 6e minuut bleef de stand in evenwicht met 2-2. Toen verloor DES de controle over de wedstrijd en werd in 10 minuten weggespeeld en in de 15e minuut stonden de mannen uit Berkel-Enschot met 3-10 voor.

Veel gemiste kansen en gehaast spel zorgde ervoor dat DES nauwelijks dichterbij kon komen en de ruststand werd 10-16 in het voordeel van White Demons.
Ook de tweede helft kon DES niet aan de overwinning helpen.

Na 16 minuten spelen was de achterstand inmiddels naar 13-21opgelopen. In de hier op volgende periode zag DES kans om zijn eigen spel te spelen en kwam sterk terug tot een 20-23 stand. Even leek het er op of dat DES nog voor de overwinning kon gaan strijden maar die hoop werd snel door White Demons weggenomen. De wedstrijd kende een zeer hectisch slot, waarbij Remco Peters, met een snee in zijn wang (na een botsing met een tand van een White Demon verdediger), van het veld moest. De irritaties liepen aan beide zijde hoog op en dit leidde tot diverse schermutselingen. White Demons liet echter zijn voorsprong niet meer in gevaar komen en won de wedstrijd met 21-25.

Doelpunten DES'72: , Arjan Koster 5x, Jeffrey Zevenbergen 5x, Erik Klaare 4x, Joost van Est 2x en Alvin van der Kuil 1, Tim Hoogendoorn, Remco Peters, Micheal Oosterbaan en Oskar Broz allen 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.