PKC Voorbij deetos en naar kampioenspoule

18 oktober 2004

PAPENDRECHT - De Oostpolder was zaterdagmiddag overbevolkt; rijen dik stonden de toeschouwers rond het veld en op het balkon. Niemand wilde ook maar iets missen van de beslissende Drechtsteden-derby tussen PKC/Café Bar en Deetos/Volhuis om een plaats in de kampioenspoule tijdens de tweede helft van het veldseizoen.

Voor aanvang van de wedstrijd maakten de supporters van PKC/Café Bar de Dordtenaren duidelijk, wat er met hun aspiraties zou gaan gebeuren.... in rook zouden ze moeten opgaan. Nadat de rookvlagen langzaam waren verdwenen, kon de wedstrijd met enige vertraging beginnen.

Het begin was wat rommelig en zenuwachtig; geruime tijd bleef de 0-0 op het scorebord prijken. Het was Mady Tims die met twee treffers PKC/Café Bar op voorsprong bracht, welke voorsprong gedurende de rest van de wedstrijd nooit meer in gevaar kwam.

PKC/Café Bar liep goed spelend via 4-2 en 6-3 uit naar 8-4 om de rust met 11-7 te bereiken.

Mochten de Dordtenaren ooit nog gehoopt hebben terug te kunnen komen in de wedstrijd, de start van PKC/Café Bar na rust was werkelijk overdonderend. Binnen enkele minuten stond er 15-7 op het scorebord en was de wedstrijd definitief gelopen.
Via 15-10 werd het 17-10 en daarna werd de wedstrijd "rustig" uitgespeeld. Eindstand 22-16.

Scores PKC:
Leon 5x, Djinn 4x, Mady 2x, Lara 1x, André 5x, Steven 2x, Saskia 1x, Sandra 2x.

Ook PKC/Café Bar 2, dat zich al geplaatst had voor de kampioenspoule 2e helft veld, wist de winst ten koste van Deetos/Volhuis 2 in Papendrecht te houden en voldeed daarmee aan haar sportieve plicht.

PKC/Café Bar 3 verloor, terwijl PKC/Café Bar 4 gelijk speelde in Zwijndrecht tegen Albatros 2.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.