Soos redt PKC - complex

18 oktober 2004

PAPENDRECHT - Zaterdagnacht rond half vier werd in de keuken van het PKC-complex een beginnend brandje ontdekt door de toevallig nog aanwezige SooS-medewerkers. Men vermoedt dat er kortsluiting is ontstaan in een van de stopcontacten bij de vrieskisten. Dankzij kordaat ingrijpen van de jongelui kon de brand nog tijdig worden geblust, zonder echt heel ernstige schade aan te richten. Er moet niet aan gedacht worden hoeveel erger dit had kunnen aflopen.

Opvallend detail: de SooS had net voor haar medewerkers het "rampenplan" uitgereikt, over hoe te handelen bij calamiteiten en brand. PKC/Café Bar mag daar heel erg gelukkig mee zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.