Dikke winst selectie TTV Papendrecht

18 oktober 2004

PAPENDRECHT - Vrijdagavond ontving de seniorenselectie het een puntje hoger geklasseerde Docos 2 uit Leiden. Geheel tegen de verwachting in en zeker niet al te gemakkelijk kwam Papendrecht 1 al snel op een 5-0 voorsprong waarna Winnie van Rooy een beslissende 5e game met 9-11 liet lopen. Na dit schoonheidsfoutje denderden Richard Steenhuisen en Eddie van Weelde onverstoorbaar door en ook Winnie kon zijn slotpartij met winst afsluiten. Inclusief het dubbelpunt van Winnie en Eddie stijgt team 1 halverwege het seizoen met deze 9-1 monsterscore naar de 3e plaats in de hoofdklasse, slechts 3 punten verwijderd van koploper 21-Up 2.

Papendrecht 2 speelde een slechte wedstrijd tegen Pecos 4 uit Oegstgeest. In de Kooy kwamen Joop Joosten, Moos Markesteijn en Guido Houwing al snel op een 0-4 achterstand waarbij aangetekend dient te worden dat alle partijen in een vijfde game verloren gingen. Opmerkelijk was dat Moos bij een 9-4 voorsprong in zijn 5e game aangaf "het niet meer te zien" en zijn tegenstander op 9-9 liet komen. Vanaf dat moment herpakte Moos zich maar verloor uiteindelijk toch met 13-15. Na het nodige commentaar op deze gang van zaken onderstreepte Joop dit door dezelfde tegenstander met dikke cijfers "af te zagen". Uiteindelijk kwamen alle reservespelers niet verder dan een persoonlijk puntje en gaven Joop en Guido ook het dubbel uit handen. Na 5 wedstrijden staat team 2 één puntje boven de degradatiezone in de promotieklasse.

Papendrecht 3 keerde maandag met een dikke 2-8 overwinning op de selectie van Taveba op zak terug uit Barendrecht. Bas van Oers speelde er zijn eerste hattrick, Jeffrey de Bosscher en Adino Bosch lieten zich beiden tweemaal feliciteren. Bas en Jeffrey tekenden voor het gewonnen dubbel. Met deze score schaart team 3 zich tussen meerdere tegenstanders in de middenmoot van de 1e klasse.
In de derde klasse speelde Papendrecht 6 in Hendrik Ido Ambacht de directe confrontatie met concurrent Serve 1 om de koppositie. Jan van Dalen (2x) en Vincent Jansen (1x) speelden naar vermogen, wonnen beiden ook het dubbel, maar het puntloze optreden van Jan Riske was de oorzaak van een beschamende 6-4 nederlaag. Halverwege de competitie zakt team 6 naar de 3e plaats.
De Papendrechtse jeugd genoot zaterdag al van de herfstvakantie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.