VV Papendrecht C1 in de belangstelling

15 oktober 2004

PAPENDRECHT - Zaterdag 9 oktober stond C1 van voetbalvereninging Papendrecht aardig in de belangstelling. Ze speelden die dag op het hoofdveld een competitiewedstrijd voor het eerste zaterdagelftal (Papendrecht-VVAC: 0-1). Ook kregen de spelers en begeleiding van dit selectie-elftal van hun sponsor NVO verzekeringen uit Capelle aan de Ijssel (ook BusinessClub-lid) nieuwe trainingspakken en voetbaltassen uitgereikt. Papendrecht C1 verloor met 0-2 van Dubbeldam maar hoopt in de komende wedstrijden zijn sponsor NVO met een paar klinkende overwiningen te kunnen bedanken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.