Poging tot verkrachting op de Muilwijckstraat

13 oktober 2004

PAPENDRECHT - Op woensdag 13 oktober heeft een onbekende man tussen 08.45 en 09.00 uur een 21-jarige vrouw proberen te verkrachten. Dit gebeurde op de grote parkeerplaats aan de Muilwijckstraat tegenover de horecagelegenheid 'Xiejezo'. Daar parkeerde het slachtoffer haar personenauto in een parkeervak aan de zijkant van deze parkeerplaats met de achterzijde tegen een aldaar aanwezige heg. Achter deze heg staat een kerkgebouw.

Een man met een bivakmuts duwde plots de vrouw op de achterbank van haar auto, nadat ze juist was uitgestapt en bedreigde haar. In de auto ontstond een worsteling. De dader werd vermoedelijk gestoord door een aanrijdende auto en liep hard weg. Hij liep met de bivakmuts nog op, over de parkeerplaats en rende in de richting van 'Xiejezo'. Vervolgens sloeg hij rechtsaf de Muilwijckstraat in, in de richting van het afgebroken winkelcentrum 'De Meent'. Het signalement van de man luidt:

blanke man, met een normaal postuur, gekleed in een groen gewatteerd nylon jack tot op de heupen, voorzien van een tailleband, een normale blauwe spijkerbroek en afgetrapte grijze sportschoenen. Hij droeg een donkerblauwe wollen bivakmuts.
De Politie Zuid-Holland-Zuid komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van dit misdrijf en verzoekt hun te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar bureau Papendrecht. Ook mensen die de dader (her)kennen aan de hand van het signalement of anderszins informatie kunnen verschaffen, wordt gevraagd zich te melden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.