Opening kinderboekenweek 2004

12 oktober 2004
Opening kinderboekenweek 2004

PAPENDRECHT - Zoals vaker in een seizoen hebben de KnotKids ook dit keer weer van zich laten horen. Het koor is sinds het begin van het nieuwe schoolseizoen weer fris en enthousiast van start gegaan. Van alle locaties (de Moerbeihof, de Bovenkruier en de Wilgenhoeck) zijn er dit jaar weer vele kinderen bijgekomen.


Tijdens de opening van alweer de 50e Kinderboekenweek, waren ze te gast in de Bibliotheek van Papendrecht. Daar werd ter ere van dit heugelijke feit een aantal liedjes ten gehore gebracht. Dit seizoen hebben ze ook een eigen danschoreografie gemaakt. Leerlingen uit groep 8 verzorgen dit geheel zelfstandig.

De KnotKids treden inmiddels op met een heuse eigen combo, bestaande uit:
Gitaar: Kevin Campo, Thom Broer, Roel Ridderhof, Django van Dijkhuizen en Richard van Huissteden
Djèmbé: Femke de Kam en Larissa Dubbeldam. Daarnaast mogen de meesters Hendrik-Jan en André respectievelijk op gitaar en bas, samen met juffrouw Wilma de boel draaiende houden.


Ook de komende maanden zullen ze weer bij verschillende gelegenheden optredens verzorgen op diverse locaties in de gemeente.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.