DES Heren winnen bij BDC'90

09 oktober 2004

PAPENDRECHT - zaterdag 9 oktober 2004 Na vorige week het Limburgse Bevo op bezoek gehad te hebben moesten de mannen van DES vandaag zelf naar Limburg afreizen om tegen BDC uit Landgraaf te spelen.

De lange reis deed de Papendrechters kennelijk goed want de wedstrijd werd gemakkelijk gewonnen. BDC startte sterk en zette DES snel op een 4-2 achterstand maar in de 10e minuut kwam DES zelf op voorsprong en gaf deze ook niet meer uit handen. De marge van de voorsprong schommelde tussen de drie en vijf punten.

Tegen het eind van de eerste helft leek het even moeilijk te worden omdat DES toen met 4 spelers in het veld stond. BDC wist dit overtal echter niet te benutten en de russtand werd bepaald op 11-13. De tweede helft gaf een zelfde beeld als de eerste helft en de voorsprong van DES kwam niet echt meer in gevaar.

Wel werd het nog even spannend tegen het eind van de wedstrijd toen BDC de stand op 20-22 bracht. Bij deze stand miste DES nog twee strafworpen maar gelukkig waren de gemiste strafworpen nu niet bepalend voor de winst van de mannen van Miki Zornic de eindstand werd 22-25. Keeper Imre Obbens keepte voor het eerst een hele wedstrijd en deed niet onverdienstelijk.

Doelpunten DES'72: ,Joost van Est 8x, Jeffrey Zevenbergen 5x, Remco Peters 4x, Oskar Broz 4x, Erik Klaare 2x, Micheal Oosterbaan en Remco Hagen 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.