Weer medailles voor de Geul

09 oktober 2004
Weer medailles voor de Geul

PAPENDRECHT - Zaterdag 9 oktober is ook de Speedo competitie weer van start gegaan. In het wedstrijdbad in Dordrecht kwamen de zwemmers tot 12 jaar aan de start. Tijdens deze eerste competitiewedstrijd waren het vooral de langere afstanden die gezwommen moesten worden. Hoewel het aantal medailles niet zo groot was als vorige week, is de wedstrijd voor de meeste zwemmers een succes gebleken. Vele persoonlijke records zijn gesneuveld. De beste tijdsverbetering kwam op naam van Tim Muller, die er in slaagde op de 50m vlinderslag zijn tijd te verbeteren met 20.41 sec. en daarmee uitkwam op een tijd van 0.53.58.

Verder waren er pr's voor Femke van der Linden op de 100m rugslag, voor Jasper de Win en Carmen Baart op de 100m schoolslag en voor Debby van Steenderen op de 50m vlinderslag en de 100m rugslag. Op de 100m vlinderslag zwommen Fiona van Dongen en Anne van der Kuijl naar een nieuw pr. Jesse de Win en Tim Muller deden dit op de 100m rugslag. Tenslotte waren er ook nog pr's voor Latona Baart op de 25m schoolslag en Annieck de Reus op de 50m schoolslag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.