Rekenkamercommissie zoekt voorzitter en twee leden

06 oktober 2004

De rekenkamercommissie is een nieuw onafhankelijk orgaan ingesteld door de gemeenteraad van Papendrecht. Voor deze commissie zoekt de gemeenteraad een voorzitter en twee leden. De rekenkamercommissie heeft tot doel de realisatie van het beleid, de financiën en het functioneren van de gemeentelijke organisatie te onderzoeken.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met:
de griffier J. Nieuwland, tel: 641 83 22, e-mail: h.nieuwland@papendrecht.nl en
P&O-adviseur A. Korteland, tel: 641 82 69, e-mail: a.korteland@papendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.