Infomap voor gehandicapten beschikbaar

06 oktober 2004
Infomap voor gehandicapten beschikbaar

Vanaf vrijdag 1 oktober 2004 is bij de gemeente Papendrecht een nieuwe infomap beschikbaar met een samenvatting van de belangrijkste voorzieningen voor gehandicapten.

De mappen komen te liggen in het Zorgloket (gemeentehuis Papendrecht) en bij het PAG (P.S. Gerbrandystraat 31). Mensen die denken aanspraak te kunnen maken op één van de regelingen, kunnen een infomap meenemen. De map is gratis. (Wethouder Vogel reikte afgelopen maandag 27 september het eerste exemplaar van de infomap uit aan de voorzitter van het PAG, Herman Nieuwstraaten, bij aanvang van de vergadering van de commissie Sociale Zekerheid.)
Verder introduceert de gemeente zogenaa

mde klanttevredenheidskaartjes. Bij elke beschikking op grond van de Wet Voorzieningen Gehandicapten (Wvg) stuurt de gemeente een kaartje mee waarop de klant kan aangeven of hij of zij tevreden is over de duur van de afhandeling en de manier waarop zijn aanvraag is afgehandeld. De kaartjes vormen één van de manieren om de klanttevredenheid van de gemeente te meten. Als blijkt dat de kaartjes een succes zijn, wordt overwogen soortgelijke klanttevredenheidskaartjes ook op andere terreinen in te voeren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.