Mooie donatie-opbrengst Uit het groen

05 oktober 2004
Mooie donatie-opbrengst Uit het groen

De nieuwe eigenaren van Glaszetters- en Schildersbedrijf Groen B.V. uit Papendrecht zochten het hoger op. Rond 17:15 uur stegen Hans Lubbers, Jan van der Perk en nog een aantal familieleden met een hete luchtballon op vanaf het terrein van voetbalvereniging Drechtstreek en werden onder grote belangstelling uitgezwaaid.


De ballonvaart is Hans en Jan op 13 mei j.l. aangeboden door de medewerkers van het schildersbedrijf tijdens een feestelijke bijeenkomst in schilderachtige sferen genaamd "Groen uit 't Groen" ter gelegenheid van de bedrijfsovername van het bedrijf. Voor deze bijeenkomst is destijds aan de relaties van Schildersbedrijf Groen gevraagd om bij voorkeur geen cadeaus mee te nemen, maar in plaats daarvan een donatie te doen ten behoeve van Unicef en de Domus Stichting.


Hieraan is goed gehoor gegeven, met een uiteindelijke totaal donatie-opbrengst maar liefst Euro 3.260,00, welk bedrag inmiddels in een fifty/fifty verhouding is overgemaakt aan de twee goede doelen, die zeer verheugd waren met dit initiatief en de financiële ondersteuning goed kunnen gebruiken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.