Papendrecht C1 nieuwe trainingspakken

04 oktober 2004

PAPENDRECHT - Op zaterdag 2 oktober '04 kregen de speelsters van MC1 van hun sponsors een compleet sporttenue, een trainingspak en een voetbaltas uitgereikt. Tapperij de Outsider uit de Westpolder zorgde voor het shirt, de broek en de kousen.
GS-Hydro uit Barendrecht zorgde voor het rood-zwarte trainingspak. Jaap van Kriekingen maakte het compleet met de voetbaltassen. Meisjes C1 op hun beurt bedankten hun gulle gevers met een 2-0 overwinning op de meisjes van Sliedrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.