Papendrecht F1 nieuwe trainingspakken

04 oktober 2004

PAPENDRECHT - De Opel Centrale uit Papendrecht, BusinessClub lid van de v.v. Papendrecht, heeft alle spelers en begeleiders van het pupillenteam F1 van de v.v. Papendrecht op 22 september '04 verrast met schitterende rood-zwarte trainingspakken en voetbaltassen. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis ging het gehele team samen met Gert Jan ter Borg (rechts) van de Opel Centrale Papendrecht op de foto in de showroom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.