Aanrijding bromfietsers op de Andoornlaan

01 oktober 2004

PAPENDRECHT – Bij een aanrijding tussen twee bromfietsen is donderdagmorgen 30 september 2004 een 21-jarige vrouw uit Papendrecht gewond geraakt. De twee bromfietsers reden op een fietspad aan de Andoornlaan in Papendrecht. De 17-jarige bestuurder uit Sliedrecht haalde een groep fietsers in waarbij hij de bromfiets die uit tegenovergestelde richting kwam over het hoofd zag. De bestuurster werd naar het ziekenhuis vervoerd en bleek een zware hersenschudding en een hoofdwond te hebben. Beide bromfietsen raakten beschadigd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.