Eerste winst PKC

27 september 2004

PAPENDRECHT - PKC/Café Bar startte voortvarend afgelopen zaterdag uit op het gras bij Futura.
Binnen enkele minuten stond het met 0-4 voor (via 2x André, Lara en Mady).

Maar net als verleden week bij Deetos mocht de thuisploeg vervolgens terug komen in de wedstrijd (4-4).
PKC/Café Bar besefte dat het nu geen punten meer kon verliezen en schakelde een tandje bij. Via 4-6 liep het uit naar 5-10 en vervolgens naar de ruststand 9-13.
Na rust ging de score lange tijd om en om. Vanaf 12-17 was het alleen nog PKC/Café Bar dat de korf wist te vinden. Met 7 treffers op rij liep het uit naar 12-24.

De eerste volle winst is binnen, waarbij een opgaande lijn is te bespeuren; na verlies, gelijkspel nu de volle winst. PKC/Café Bar lijkt klaar voor de terugronde in deze 1e helft veldcompetitie.