Veel medailles voor de Geul

27 september 2004
Veel medailles voor de Geul

PAPENDRECHT - De zwemmers van de Geul uit Papendrecht hebben een drukke zaterdag achter de rug. In het eigen zwembad werd het eerste deel van de minioren meerkamp gezwommen en in Krimpen aan den IJssel een vierkamp. Bij beide wedstrijden zijn veel medailles behaald.

Bij de minioren meerkamp waren er medailles voor Vincent Schaddelee en Yaro Roodenburg. Op de 25m schoolslag was het goud voor Vincent, Yaro behaalde brons. Op de 25m rugslag haalde Vincent zilver en Yaro wederom brons.

Bij de meisjes waren er medailles voor Anne van der Kuijl, 3e op de 100m rugslag en Laona Baart, 2e op de 25m rugslag en de 25m schoolslag.

In Krimpen was de medailleoogst nog groter. Erica Muller werd 1e op de 100m schoolslag en de 100m vrijeslag. Jesse de Win werd 1e op de 50m vrijeslag en de 50m rugslag. Debby van Steenderen werd 2e op de 100m vrijeslag en de 100m rugslag, Chadassa Mannee werd 3e op deze afstanden. Tim Muller werd 2e op de 100m vrijeslag en 3e op de 100m rugslag. Jasper de Win werd 2e op de 100m vlinderslag en Bas van den Sigtenhorst 3e. Op de 100m schoolslag was het precies andersom. Tenslotte waren er nog 3e plaatsen voor Martijn de Win, 100m vlinderslag heren en de 100m schoolslag en voor Senna van Dongen op de 100m wisselslag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.