Schennispleger bekent

21 september 2004

PAPENDRECHT - Maandag 20 september heeft een 44-jarige man uit Harmelen bekend schennis gepleegd te hebben op de Peilkade in Papendrecht, op 15 september.

Hierbij liet de man zijn geslachtsdeel zien aan een 16-jarig meisje uit Wijngaarden. Het meisje kon bij de politie een goede omschrijving geven van het voertuig van de man. Maandagmorgen 20 september zagen surveillerende agenten een dergelijk voertuig rijden, maar toen zij het voertuig aan de kant wilden zetten ging de bestuurder er vandoor. De agenten hadden het kenteken genoteerd en konden aan de hand hiervan de man ontbieden op het bureau. Hij verscheen op het bureau en bekende de schennispleging. In afwachting van de afhandeling door justitie is de man huiswaarts gekeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.