Korfbalderby onbeslist

20 september 2004

PAPENDRECHT - Zaterdag 18 september was het de korfbalkraker van de regio: Deetos tegen PKC.

Het eerste aanvalsvak van PKC/Café Bar begon goed aan de Vorrinklaan in Dordrecht: 0-2. Het werd vervolgens 1-3, maar toen wist Deetos terug te komen (3-3 en 5-5). In de laatste minuten tot de rust was het Deetos dat de scores wist te vinden. Rust 9-6.


Bij 11-10 leek PKC/Café Bar weer aansluiting hervonden te hebben, maar met twee doelpunten op rij liep Deetos weer naar 13-11 uit. Het werd dus knokken voor de Groen-Witten, die met 13-13 eindelijk langszij wisten te komen. Hierna ging de wedstrijd gelijk op, waardoor een eindstand van 17-17 op het bord kwam. PKC mag nu niet veel punten meer verliezen wil het nog de kruisfinale gaan halen. Het tweede team van PKC wist wel te winnen van Deetos met 11-16.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.