Meisje lastig gevallen

16 september 2004

POLITIE ZOEKT GETUIGEN
PAPENDRECHT- Een 16 jarig meisje uit Wijngaarden is lastig gevallen door een nog onbekende man. Dit gebeurde op woensdagmorgen, 15 september 2004, omstreeks 08.45 uur, op de Peilkade. Het meisje fietste daar alleen en was op weg naar school in Papendrecht. Een personenauto met een metalic zilver/bruine kleur kwam haar tegemoet rijden. De bestuurder keerde bij een inham en reed haar achterna. Ter hoogte van het bos stopte hij vlak voor haar.

De bestuurder een man van tussen de 30 en 40 jaar oud, kalend hoofd, lengte ongeveer 1,75 meter met een stevig postuur, stapte uit, deed zijn broek naar beneden en liet zijn geslachtsdeel zien. Hij riep daarbij schunnige taal. Het meisje kon om de man heen fietsen en reed hard weg richting Papendrecht. Ze deed vervolgens haar verhaal bij de politie. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar de man. Getuigen of mensen die iets weten van dit voorval, worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.