Geld verdwenen uit kluis in winkelcentrum Westpoler

16 september 2004

PAPENDRECHT - Door afleiding hebben meerdere personen kans gezien geld te stelen uit een kluis. Het incident gebeurde op woensdagmorgen 15 september 2004 rond 11.45 uur bij een winkel in het winkelcentrum Westpolder op de Jan van Goijenstraat in Papendrecht.

Het ging mogelijk om twee vrouwen en vijf mannen. De verdachten stelden allerlei vragen aan het personeel. Uiteindelijk bleek dat er geld weg was uit het kantoor. De verdachten renden het winkelcentrum uit en reden weg in minimaal twee auto's.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.