Slechte seizoensstart PKC

13 september 2004

PAPENDRECHT - Na een prachtige nazomerweek pakten zich zaterdagmiddag voor het eerst weer donkere wolken boven de Oostpolder samen en uiteindelijk viel de regen met bakken uit de hemel.

Het was alsof de weergoden treurden over de seizoenstart van PKC/Café Bar tegen Dos'46, welke alles behalve overtuigend te noemen was.


Dos'46 startte brutaal en binnen de kortste keren stond PKC/Café Bar met 0-2 achter. Lange tijd liep de ploeg vervolgens achter de feiten aan om pas bij 6-6 weer langszij de rood-zwarten uit Nijeveen te kunnen komen. Toen André Simons vervolgens de 7-6 aantekende, leek alles weer even "normaal", maar het bleek achteraf het enige moment in de wedstrijd te zijn, dat PKC/Café Bar een voorsprong mocht koesteren.
Een gedegen spelend Dos'46 liep nog voor de rust opnieuw een stukje weg: 7-9.

PKC/Café Bar moest na rust dan ook alle zeilen bij zetten, maar kon nog wel langszij (9-9 en 10-10) komen, maar niet meer voorbij Dos'46.
De Nijeveners hadden goed door, dat PKC/Café Bar in de nieuwe formatie nog niet lekker en soepel draaide en kwetsbaar was. Dos'46 zag haar kans schoon om toe te slaan. Opnieuw liep het naar twee punten voorsprong (10-12 en 11-13). André Simons probeerde daarna nog iets terug te doen (12-13) maar liet vervolgens de gelijkmaker vanaf de stippositie liggen. Dos'46 profiteerde (12-14) en liep in de laatste minuten nog van 13-14 naar 13-17 uit.

Ook PKC/Café Bar 2 bleek niet opgewassen tegen de reserves uit Nijeveen; 11-15.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.