Botsing tussen fietser en scooter op Burgemeester Keijzerweg

10 september 2004

PAPENDRECHT - Op het fietspad langs de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht zijn een fietser en bromscooter tegen elkaar gebotst. Een 11-jarige jongen uit Papendrecht fietste vanaf een paadje linksaf het fietspad op. Daar reed een 16-jarige jongen uit Papendrecht op zijn bromscooter. De twee botsten. De scooterrijder had enkele schaafwonden en de fietser had na de klap een verminderd bewustzijn. Het ongeval gebeurde op donderdagavond 9 september 2004.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.