Voetballer van het seizoen

08 september 2004

PAPENDRECHT – Voor aanvang van de bekerwedstijd, op 31 augustus '04, tegen streekgenoot de Alblas (4-1) is de voetballer van het (afgelopen) seizoen 2003 / 2004 gehuldigd.

Rutger Karelse was, volgens de beoordeling van de supporters, de beste voetballer van de zondagselectie van de v.v. Papendrecht. Uit hande van Han Matena kreeg Rutger de "Zilveren Schoen" uitgereikt met daarbij de "gebruikelijke ruikers".
Van de spelers was er een cadeaubon!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.