VV Papendrecht wint bekerduel

08 september 2004

PAPENDRECHT – Papendrecht zondag is erin geslaagd de volgende ronde te bereiken van het bekertoernooi. Op dinsdag 7 september 2004, werd bij Nieuw Lekkerland met 2-4 gewonnen. Bij de rust was 0-1 (Peter Heiszwolf). 2-2: Kersis Simon, 2-3: Timo v.d.Want en 2-4 door Jeffrey Beek.

Dit is een duidelijke opsteker voor de ploeg, aangezien afgelopen zondag de eerste wedstrijd van de competitie thuis kansloos werd verloren met 0-3 van Terneuzen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.