Stimuleringsfonds voor vrijwilligersorganisaties

03 september 2004

PAPENDRECHT - Bijna alle vrijwilligersorganisaties zouden graag een investering of aankoop doen waarvoor simpelweg niet voldoende geld beschikbaar is. Deelname aan het stimuleringsfonds kan dan een uitkomst zijn. Ook in 2004 stelt de gemeente Papendrecht namelijk weer € 2.500 ter beschikking aan een Papendrechtse vrijwilligersorganisatie. Het stimuleringsfonds is bedoeld om het Papendrechtse vrijwilligerswerk te versterken.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk heeft alle bij hen bekende organisaties een brief met deelnameformulier gestuurd. Op het deelnameformulier kunnen organisaties aangeven hoe zij het geldbedrag nuttig zouden willen besteden. Uit alle inzendingen zal wethouder de Looff in week 46 of 47 een winnaar trekken. De sluitingstermijn voor deelname aan de loting van het stimuleringsfonds is 1 november 2004.


Voor vragen over de procedure van het stimuleringsfonds kunt u terecht bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Markt 2 (in de bibliotheek), 3351 AZ Papendrecht, tel. 642 81 35, contactpersoon is Petra ter Meulen. U bent bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk van harte welkom met al uw vragen betreffende ondersteuning in het vrijwilligerswerk. Meer informatie: www.steunpuntvrijwilligerswerk.tk .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.