Rommelmarkt rode kruis goed bezocht

28 augustus 2004
Rommelmarkt rode kruis goed bezocht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 28 augustus was er voor het eerst sinds tijden weer een rommelmarkt van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Papendrecht aan de Duivenstraat 70.

Naast allerlei tweedehands spullen was er ook een enveloppenstand, rad van avontuur, grabbelton en waren er hapjes en drankjes. Er was ook een info- en promotiehoek waar het werk van het Rode Kruis werd gepresenteerd met behulp van reanimatiepoppen en een videovertoning. De opbrengst wordt gebruikt om in 2005 het 60-jarig bestaan van de vereniging te vieren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.